Majdevac ukrotio "zmajeve: Naredak ostvario istorijsku pobedu protiv Voždovca

Prekinuta 'uspavanka' kluba iz Kruševca

19.02.2024. 19:24
  • Podeli:
napredak vozdovac-65d39c9e40bfe.webp Foto: Instagram/Printscreen/napredak.official

Fudbaleri Napretka savladali su Voždovac "na krovu" rezultatom 2:1, u okviru 22. kola Superlige Srbije.

Prvi su do vođstva došli su gostujući fudbaleri. Igrao se 8. minut kada je fantastični Majdevac sjajno uposlio Zličića, a ovaj pogodio mrežu Voždovca.

Ipak, domaći sastav je ekspresno odgovorio i u 26. minutu preko Flemingsa došao do izjednačenja. Ovaj rezultat bio je aktuelan i tokom poluvremena, da bi u nastavku, tačnije u 77. minutu, "uspavanku" prekinuo Majdevac koji je zakucao loptu glavom u nebranjenu mrežu.

Inače, Kruševljani su zabeležili prvi trijumf na gostovanju Voždovcu i to posle 12 utakmica bez trijumfa.

Nakon ovog kola Voždovac zauzima 9. mesto na tabeli Superlige Srbije sa 28 osvojenih bodova, dok je Napredak na 11. poziciji sa tri boda manje.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()