Maksimović daje golove i razmišlja o selidbi: Grci bi da imaju Srbe na okupu

Svi detalji ponude su poznati, osim kada bi transfer mogao da bude realizovan

22.01.2024. 09:30
  • Podeli:
Nemanja Maksimovic-65ae2723d965b.webp Foto: Profimedia

Nemanja Maksimović bio je strelac za Hetafe, u porazu od Osasune tokom vikenda, a uprkos dobrom ambijentu u kom igra i živi, mogao bi uskoro da promeni klub. Za reprezentativca Srbije ozbiljno je zainteresovan grčki Panatinaikos, prenosi "Meridijan sport".

Da se ne radi samo o pustoj želji govore i informacije iz grčkih medija koji kažu da je PAO spremio konkretnu ponudu. Klub iz Atine je Maksimoviću ponudio ugovor na tri godine vredan skoro 6.000.000 evra po sezoni.

Ne navodi se kada bi transfer trebalo da bude realizovan, sada ili na leto. Dvadesetosmogodišnjem vezisti u junu ističe ugovor sa Hetafeom i tada bi kao slobodan igrač mogao u Panatinaikos.

Ne bi trebalo isključiti mogućnost da već u januaru dođe do selidbe u Grčku, samo što bi u tom slučaju bilo neophodno da se španskom klubu plati određeno obeštećenje.

Za Panatinaikos već nastupaju Filip Đuričić i Filip Mladenović, pa bi Maksimović imao srpsko društvo.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()