Maldini dobio otkaz u Milanu nakon svađe sa vlasnicima

Italijanski mediji objavili, a službene potvrde kluba još nema

06.06.2023. 09:23
  • Podeli:
paulo maldini reuters-647ec56f40577.webp Foto: Reuters

Najveća legenda italijanskog velikana Milana, Paolo Maldini, smenjen je sa mesta direktora kluba sa "San Sira", javljaju italijanski mediji. Sa njim je otkaz dobio i Riki Masara, sa pozicije sportskog direktora.

Klub još nije službeno objavio odluku, ali još ranije su počele spekulacije da bi to moglo da se dogodi jer je poslednji sastanak Maldinija i vlasnika kluba prošao dosta loše.

Došlo je do sukoba između vlasnika Milana Gerija Kardinalea i Maldinija. Spomenuti dvojac ima potpuno različite vizije o načinu na koji bi klub u budućnosti trebalo da se razvija. Napetost je već neko vreme prisutna. Maldini je i ranije u intervjuima ponavljao kako je frustriran nedostatkom sredstava za transfere i pozivao vlasnike da ulože više novca kako bi klub bio konkurentniji ostatku lige.

Milan je ove sezone stigao do polufinala Lige šampiona, ali je nastup u njoj i sledeće sezone uspeo da osigura samo zahvaljujući kazni od 10 bodova koju je Juventus dobio u Seriji A, pa je Milan skočio na 4. mesto.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()