Maler, za malerom: Optužio selektora da mu je ukrao dres, pa otpao sa spiska

Diavara je očekivao izvinjenje svog izabranika

29.12.2023. 14:08
  • Podeli:
Vinicijus Junior-658ec4a0af1cf.webp Foto: Profimedia

Neverovatna priča dolazi iz fudbalske reprezentacije Gvineje, koja se priprema za Afrički kup nacija koji počinje 13. januara.

Morlej Sila, igrač portugalske Aroke i reprezentativac Gvineje izbačen je iz nacionalnog tima zbog sukoba sa selektorom. 

Nekoliko meseci ranije, Gvineja je odigrala prijateljski meč sa Brazilom, a Sila je posle te utakmice razmenio dresove sa zvezdom Real Madrida, Vinicijusom Džuniorom.

Od kada se pohvalio u svlačionici i spustio dres više ga nije video - naprosto je nestao. Gvinejac je prvo optužio saigrače da su mu ukrali suvenir, a potom i selektora Kabua Diavaru.

Diavara je očekivao izvinjenje svog izabranika, ali ga nije dobio i tako je Sila otpao sa spiska reprezentacije pred afričko prvenstvo.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()