Mali grad, veliki snovi: Kante kupio fudbalski klub u Belgiji

U pitanju je trećeligaški fudbalski klub

29.06.2023. 19:33
  • Podeli:
Ngolo Kante_Pprofimedia-6492b989a86df.webp Foto: Profimedia

Francuski fudbaler N'Golo Kante postao je vlasnik belgijskog fudbalskog kluba Rojal Ekscelzior Virton.

Belgijski trećeligaš je ovo najavio u četvrtak u saopštenju pod naslovom: "Mali grad, veliki snovi".

Kante je ovog meseca potpisao trogodišnji ugovor sa saudijskim šampionom Al-Itihadom nakon šest godina provedenih u engleskom Čelsiju.

"Vođen svojom strašću prema fudbalu, Kante ima za cilj da nastavi sa konsolidacijom kluba i oživljavanjem tradicije RE Virtona", saopštio je klub.

Kante bi trebalo u Al-Itihadu da zaradi 100 miliona dolara tokom trajanja ugovora.

On je sa Francuskom osvojio titulu svetskog prvenstva 2018, a sa Lesterom (2016) i Čelsijem (2017) je osvojao titule prvaka Engleske.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()