Mančester junajted pokrenuo postupak protiv Ronalda

Intervju koji je Portugalac dao britanskom novinaru nije se dopao nikome u klubu sa "Old traforda"

18.11.2022. 13:22
  • Podeli:
ronaldo-ten hag-reuters-1668511785916.webp Foto: Reuters

Engleski fudbalski gigant Mančester Junajted oglasio se kratkim saopštenjem nakon burnog intervjua Kristijana Ronalda i teških reči na račun kluba, menadžera Erika ten Haga, saigrača.... Nije se svidelo nikome u klubu šta njihova najveća zvezda, koja nije u ljubavi sa trenerom, misli o njima.

"Mančester Junajted pokrenuo je odgovarajuće korake kao odgovor na nedavni intervju Kristijana Ronalda za medije. Nećemo komentarisati više događaje na ovu temu, dok se proces ne završi", navodi se na sajtu kluba.

Mediji na Ostrvu prenose da Ronalda izvesno čeka novčana kazna od milion funti i odlazak sa "Old traforda" u januarskom prelaznom roku.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()