Mandarić: Tadić će jednog dana doći da pomogne

Otkrio i kako je došlo do saradnje sa FK Vojvodinom

07.04.2024. 12:22
  • Podeli:
Milan Mandaric-65633b4450961.webp Foto: Profimedia

Novi potpredsednik fudbalskog kluba Vojvodina Milan Mandarić govorio je o tome kako je došlo do saradnje sa klubom i hoće li Dušan Tadić ponovo obući dres kluba iz Novog Sada.

"To je jedan san. Vojvodina je imala fantastične igrače, a Dušan je jedan od njih. On ima svoje obaveze u Fenerbahčeu. Vojvodina je mesto gde je Dušan fudbalski odrastao i igrao. Verujem da će jednog dana, kada vidi da ide u penziju, da će doći da pomogne Vojvodini”, rekao je Milan Mandarić u intervju za slovenački Sport klub.

“Našao sam se da rukovodstvom Vojvodine na proslavi povodom 110 godina postojanja kluba. Ljudi iz kluba su me pozvali i lepo dočekali. Bilo je veoma lepo. Potom su mi ponudili da budem član uprave kluba. Na kraju sam se složio da ne budem predsednik, već potpredsednik i odgovoran za fudbal, kao i da budem član uprave na čelu Vojvodine. Imam veliku vremensku fleksibilnost. Moje obaveze podrazumevaju sastavljanje tima, eventualnu prodaju nekih igrača, kao i dovođenje dobih fudbalera. Želimo da napravimo pomak koji Vojvodina zaslužuje”, objašnjava 85-godišnjak rođen u Gospiću o temi po pitanju povratku u Vojvodinu. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()