Marko Arnautović spasio Austriju protiv Andore

Golom, koji je postigao na utakmici, koja je odigrana u Malagi, fudbaler srpskog porekla stigao je legendu austrijskog fudbala Hansa Krankla

17.11.2022. 10:30
  • Podeli:
Marko Arnautović-1665142258497.webp Foto: Profimedia

Austrijski reprezentativac srpskog porekla Marko Arnautović spasao je golom Austriju od blamaže na prijateljskoj utakmici protiv Andore i nastavio je svoj pohod ka tituli najboljeg strelca u istoriji svoje nacionalne selekcije.

Golom, koji je postigao na utakmici, koja je odigrana u Malagi, on je stigao legendu austrijskog fudbala Hansa Krankla, sa kojim deli drugo mesto na listi najboljih strelaca u dresu Austrije.

Inače ovo je 34-ti gol koji je Arnautović postigao za nacionalni tim Austrije, koliko je dao i Krankl tokom svog vremena.

Više golova od njih dvojice postigao je samo Toni Polster - 44.

Inače Arnautović je već ušao u istorijske anale austrijskog fudbala time što je u dresu nacionalne selekcije odigrao čak 105 utakmica.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()