Marko Ilić: Srećan sam što sam osetio atmosferu na "Marakani"

Novi igrač oduševljen atmosferom "Delija"

21.07.2024. 12:39
  • Podeli:
marko kostic Bane T. StojanovicATAImages-669ce3d5d45ea.webp Foto: Bane T. StojanovicATAImages

Neverovatan je osećaj stati na gol i osetiti atmosferu koju prave Zvezdini navijači. Još uvek sam pod utiskom i presrećan sam što sam imao čast da osetim to, rekao je novi golman fudbalera Crvene zvezde Marko Ilić, koji je debitovao u pobedi protiv Jedinstva iz Uba (4:0).

"Atmosfera je bila fenomenalna i hvala svim navijačima koji su došli na stadion i podržali nas. Pozivam ih da to rade u što većem broju, jer sada na delu vidim koliko nam znači njihova pesma i podrška. Nadam se da će ih protiv Mladosti sledeće subote biti još više", istakao je Ilić za klupski sajt.

Saigrači su bili sjajni i smatram da smo odigrali fenomenalno. Nisam imao previše posla i nemam problem kada je takva situacija. Baš sam se lepo osećao na golu, dodao je on.

"Samo da nastavimo u ovom ritmu. Bili smo sjajni protiv Jedinstva i nadam se da ćemo tako nastaviti. Poenta je da budemo konstantno dobri i verujem da to možemo. Upoznao sam se sa načinom rada ekipe i zaista mislim da smo sjajni. Što se mene tiče, želim da ostanem dosledan i posvećen, te da još više radim na sebi i doprinesem ekipi koliko god mogu. Naravno, voleo bih da to bude dupla kruna", poručio je Ilić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()