Marković uoči derbija: Imamo kvalitet, fali nam koncentracija

Žao nam je što navijača neće biti na jugu, ali smo srećni što će ih biti na drugim tribinama, kaže kapiten Partizana

19.12.2023. 13:57
  • Podeli:
Svetozar Marković Partizan_Tanjug-1666894925989.webp Foto: Tanjug

Kapiten Partizana Svetozar Marković rekao je pred meč protiv Crvene zvezde da svaki igrač jedva čeka večiti derbi i da mu je žao što navijača crno-belih neće biti na jugu.

"Svaki igrač jedva čeka derbi, to je najlepša utakmica. Biće odličan meč u kome ćemo moći da uživamo", rekao je Marković na konferenciji za medije pred 171. duel gradskih rivala.

Svestan je, prvi među jednakima, da je ekipa ostavlja utisak kao da je u padu forme, ali misli da je nešto drugo u pitanju.  

"To što u poslednje vreme primamo dosta golova pripisujem padu koncentracije. Nekoliko poslednjih mečeva kod kuće smo loše ulazili, gubili do 15. minuta. Dosta puta smo se vraćali, što znači da imamo karakter i kvalitet, ali nije moguće uvek se vratiti", rekao je Marković. 

Kapitenu je žao što neće biti najvernijih Grobara na južnoj tribini.

"Navijači su znali da nam pomognu da slomimo protivnika posle 60. ili 70. minuta. Žao nam je što ih neće biti na jugu, ali smo radosni što ćemo ih videti na ostalim tribinama", zaključio je štoper Partizana.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()