Markus Tiram posle derbija: Pamtiću gol Milanu ceo život

Sin legendarnog Liliana van sebe od sreće i posle prespavane noći

17.09.2023. 14:47
  • Podeli:
Markus Tiram-6506f51d3a90d.webp Foto: AP Photo/Antonio Calanni/Tanjug

Fudbaler Intera Markus Tiram izjavio je da će ceo život da pamti derbi sa Milanom u 4. kolu Serije A, prenose italijanski mediji. Ovaj 26-godišnji Francuz odavno je krenuo stopama slavnog oca Liliana Turama, koji je branio boje Monaka, Parme, Juventusa i Barselone.

Inter je pobedio Milan rezultatom 5:1, a Tiram je na ovom meču postigao gol i imao je jednu asistenciju. Ovo je bila peta uzastopna pobeda Intera na duelima sa gradskim rivalom.

"Pamtiću ovaj trenutak do kraja života... Prepun stadion, gradski derbi i moj gol. Kada sam dobio loptu bio sam jedan na jedan sa svojim čuvarom i odlučio sam da pokušam da šutnem. Sve je ispalo najbolje, lopta je završila u mreži, a onda je usledio taj vrisak sa tribina, to veliko slavlje, to su stvari koje se ne zaboravljaju", rekao je Tiram, koji je u Inter stigao u letnjem prelaznom roku iz Borusije Menhengladbah.

Inter je trenutno prvi na tabeli Serije A sa 12 bodova, a u narednom kolu milanski klub će gostovati Empoliju.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()