Marota: Lukaku je na klupi jer ima 103 kilograma

Igrač u prvoj postavi mora da bude 100% spreman, a Romelu to nije, rekao je direktor Intera o igraču koji je dao gol

23.02.2023. 10:52
  • Podeli:
lukaku - reuters-63f7234646e89.webp Foto: Reuters

Fudbaleri Intera su u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona savladali Porto rezultatom 1:0, a strelac je bio rezervista Romelu Lukaku u 86. minutu.

Pre početka utakmice direktor Intera Bepe Marota osvrnuo se na odluku da Lukaku meč počne sa klupe.

“Zašto je Lukaku na klupi? Zato što ima 103 kilograma i nije spreman. Igrač u prvoj postavi mora da bude 100% spreman, on to nije i čekamo da se vrati u formu“, rekao je Marota pa dodao kako to nije jedini razlog ovakve odluke Simonea Inzagija:

“Osim toga, imao je groznu sezonu u kojoj je igrao i na Svetskom prvenstvu. Od povratka nije dao Interu ono što može da mu da, ali uvereni smo da će se dovesti u red i biti važan deo tima u završnici sezone.“

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()