Martinez ljut na Lukakua: Romelu me razočarao

Belgijanac nedostupan za bivše saigrače

27.07.2023. 09:07
  • Podeli:
Lautaro Martinez-63c3d94196d84.webp Foto: Profimedia

Lautaro Martinez (25) u razgovoru za "Gazetu delo Sport" govorio je o bivšem saigraču Romeluu Lukakuu (30).

Lukaku je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Interu, ali taj period su obeležile povrede zbog kojih je bio izvan forme. Čelsi na njega ne računa, pa belgijska zvezda mora da pronađe novu sredinu.

Lukaku je navodno pregovarao sa Juventusom, iako je 2021. godine poručio da nikada neće otići u klub iz Torina ili Milan. Navijači Intera takav potez Belgijanca, koji je u proteklim sezonama bio heroj kluba, smatrali bi izdajom. Celu sagu komentarisao je Martinez, ključni igrač Intera i njegov novi kapetan.

"Romelu me razočarao, istina je. Pokušao sam da ga nazovem tokom celog tog haosa, ali mi se nikada nije javio, kao što se nije javio ni ostalim saigračima. Razočaran sam nakon toliko zajedničkih godina i situacija koje smo proživeli. Međutim, to je njegov izbor. Želim mu sve najbolje, premda nisam očekivao takvo ponašanje", rekao je Martinez za "Gazetu".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()