Martinez otkrio: Moja majka je veći navijač Reala od Pereza, nisam joj ispunio dve želje

Otac i ja navijamo za drugi klub, kaže trofejni Španac

31.03.2024. 14:19
  • Podeli:
Havier Martinez-660954cc22769.webp Foto: Printscreen/Instagram/Javi8martinez

Svetska i evropska titula sa reprezentacijom Španije, devet titula sa Bajernom, dve Lige šampiona sa klubom iz Minjena, uz pregršt još trofeja, osvojio je Havi Martinez tokom karijere, ali nije ispunio veliku želju svoje majke – da zaigra za njen voljeni klub.

To je u razgovoru za "AS" otkrio 35-godišnji fudbaler, sada član katarske Dohe.

"Dosta mojih rođaka navija za Real Madrid, pored majke to su ujak i tetka. Otac je za Atletik Bilbao kao i ja. Često kažem da je moja majka više Madridista nego Florentino Perez. Još mi nije oprostila što nisam potpisao za Real kada sam imao priliku za to", počeo je Martinez.

Stameni Bask otkrio je i zašto to nije učinio.

"Uvek mi je govorila da bi volela da me vidi u belom dresu, ali nije se desilo. Zapravo, mnogo puta mi je rekla da bi volela da me vidi u Madridu i na univerzitetu, i ja nisam ispunio ni jednu od ove dve stvari. Imam vremena za ovu drugu, pošto mislim da me Real neće više zvati", kaže u šaljivom tonu bivši fudbaler Atletik Bilbaa.

Ponuda iz Nemačke bila je prevaga da umesto na "Bernabeu" krene na "Alijanc arenu", mada je i tamo bio na oku Kraljevića.

"Kada sam otišao u Bajern bilo je nekih kontakata sa Realom, kao i godinu ranije, ali ponuda iz Minhena je bila bolja. Više su verovali su u mene. Real nije poslao nijednu zvničnu ponudu", rekao je Martinez.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()