Mateus Nunes na korak od Mančester sitija

Portugalac je dobio dozvolu da ide na lekarski pregled

31.08.2023. 12:13
  • Podeli:
Mateus Nunez-64f0676dcb360.webp Foto: Profimedia

Čelnici Vulverhemptona i Mančester sitija postigli su dogovor o prelasku portugalskog fudbalera Mateusa Nunesa u redove aktuelnog šampiona Premijer lige, prenosi "Skaj sport".

Mančester siti je pristao da za Nunesa plati obeštećenje od 53 miliona funti. Britanski mediji podsećaju da je usmeni dogovor bio 47 miliona funti. Međutim, dva kluba su se dogovorila da transfer iznosi 53 miliona evra, ali sa drugačijom strukturom plaćanja. Vulverhempton će imati pravo na 10 odsto od narednog transfera portugalskog fudbalera.

Nunes je dobio dozvolu da otputuje u Mančester na lekarske preglede posle kojih će potpisati višegodišnji ugovor sa "građanima". Očekuje se da Mančester siti do kraja dana zvanično objavi da je Nunes novi igrač šampiona Premijer lige.

"Skaj sports" navodi da su dva kluba postigla poseban dogovor sa fudbaler Mančester sitija Tomi Dojl nastavi karijeru u Vulverhemptonu.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()