Matić odlučio da napusti Romu: Italijani traže 8.000.000 evra

Roma čeka reakciju Francuza

12.08.2023. 16:30
  • Podeli:
Nemanja Matić-1664137731238.webp Foto: Profimedia

Srpski fudbaler Nemanja Matić dogovorio je uslove saradnje sa FK Ren, a sada preostaje da se francuski klub dogovori sa Romom.  

Italijani su bili protiv ovog transfera, odnosno da vezista napusti Romu, stvari ležu na svoje mesto. Čelnici Rome na ime obeštećenja zahtevaju osam miliona evra i čekaju reakciju Rena. 

Matić će, prema pisanju italijanskih medija, potpisati trogodišnji ugovor sa ekipom sa Bretanje.

U međuvremenu, Roma je pronašla zamenu u vidu Leandra Paredesa s kojim su sklopili dogovor na dve plus jednu sezonu. Preostalo je da se pronađu u pregovorima sa Pari Sen Žermenom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()