Matija Nastasić nije više član Majorke

Takođe, srpski reprezentativac već dugo ne dobija pozive od selektora

30.06.2023. 18:56
  • Podeli:
Matija Nastasić.jpg Foto: Profimedia

Srpski fudbaler Matija Nastasić nije više član Majorke, saopštio je danas taj španski klub na zvaničnom sajtu. 

Nastasić (30) je prošlog leta stigao u redove španskog prvoligaša iz Fjorentine, ali nije uspeo da se ustali u startnoj postavi, pa je odigrao samo 13 od 38 utakmica u La Ligi i tri u Kupu kralja. 

Bivši reprezentativac Srbije osim Majorke i Fjorentine, za koju je igrao u dva navrata, bio je član i Mančester Sitija i Šalkea. 

Za državni tim je debitovao 2012. godine i odigrao 34 utakmice, ali već dugo ne dobija pozive od selektora.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()