Mazraui razočaran u Bajernu: Moja perspektiva nije dobra

Fudbaler je u klub iz Minhena stigao iz Ajaksa

20.04.2023. 11:14
  • Podeli:
Nusair Mazraui-6440ff739633a.webp Foto: Profimedia

Fudbaler Bajerna Nusair Mazraui (25) izjavio je da je nezadovoljan statusom u minhenskom klubu, prenose nemački mediji.

Mazraui je stigao u Bajern prošle godine iz Ajaksa, a za klub iz Minhena je ove sezone odigrao 20 mečeva i sakupio je 1.063 minuta u dresu aktuelnog nemačkog šampiona.

"Razočaran sam trenutnom situacijom. Bio sam prvotimac pre Svetskog prvenstva, sada sam u formi i ne dobijam minutažu. Nisam čak ni drugi ni treći izbor. Prerano je govoriti o mojoj perspektivi ovde, ali nije dobro", rekao je Mazraui posle eliminacije Bajerna od Mančester sitija u četvrtfinalu Lige šampiona.

Fudbaler Bajerna Leroj Sane čestitao je Mančester sitiju plasman u polufinale Lige šampiona. Mančester siti je u prvom meču na svom terenu slavio 3:0, a u Minhenu je bilo 1:1.

Mančester siti će u polufinalu Lige šampiona igrati protiv Real Madrida.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()