Mbape dao gol i osvojio pehar u novoj godini: Još nisam doneo odluku o budućnosti

Ako znam šta želim da radim, ne bih trebalo da dozvolim da se odluka odugovlači, rekao je napadač PSŽ

04.01.2024. 13:52
  • Podeli:
mbappe-profimedia-0746140571-63a46b6c23055.webp Foto: Profimedia

Kilijan Mbape je na početku 2024. godine, posle Superkupa Francuske, govorio o svojoj budućnosti. Poznati napadač je postigao gol za pobedu nad Tuluzom (2:0), a kasnije je bio upitan o svojoj budućnosti iako ima još šest meseci važećeg ugovora sa PSŽ.

"Još nisam doneo odluku. Nisam birao. Dogovorom koji sam letos sklopio sa predsednikom, kakva god da je bila moja želja, uspeli smo da zaštitimo sve strane, sačuvamo spokoj kluba za izazove koji dolaze, što je ono što je važno. Sve ostalo je sporedno", rekao je Kilijan.

Francuski internacionalac biće slobodan igrač na leto i ima pravo da ode sa "Parka prinčeva" bez obeštećenja, u Real Madrid ili bilo koji drugi klub.

"U 2022. nisam znao šta ću do maja. Ako znam šta želim da radim, ne bih trebalo da dozvolim da se odluka odugovlači. To nema smisla. Niko ne govori o mojoj situaciji u klubu, ne interesuje mnogo ljudi to", rekao je Mbape.

A o Kilijanu je govorio i njegov saigrač Osman Dembela

"Vratio se veoma motivisan, kao i uvek. Gladan je, zna da je druga polovina sezone veoma važna za tim".

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()