Mbape dobija 160 miliona evra ako potpiše ugovor sa Realom?

Francuski reprezentativac ima ugovor sa šampionom Francuske do juna naredne godine i više puta je odbio da produži saradnju sa klubom

03.08.2023. 17:34
  • Podeli:
Kilijan Mbape-63ad61a0214fc.webp Foto: Profimedia

Fudbaler Pari Sen Žermena i francuski reprezentativac Kilijan Mbape dobiće od Reala bonus od 160 miliona evra ako potpiše ugovor sa madridskim klubom, prenose španski mediji.

Mbape ima ugovor sa šampionom Francuske do juna naredne godine, a više puta je odbio da produži saradnju sa klubom iz Pariza.

Španski mediji navode da Mbape planira da napusti PSŽ na kraju sezone, a onda da kao slobodan igrač potpiše ugovor sa Realom. Francuski reprezentativac će kao bonus za ovaj potpis da dobije 160 miliona evra.

Rukovodstvo Pari Sen Žermena je ogorčeno na Mbapea zbog ovog postupka. Francuski mediji ističu da ne postoji način da čelnici "svetaca" ubede Mbapea da promeni odluku.

Mbape je za PSŽ odigrao 260 utakmica i postigao je 212 golova uz 98 asistencija.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()