Meč pod senkom tragedije: AEK u Zagrebu odneo pobedu nad Dinamom

Revanš meč se igra u subotu u Atini

16.08.2023. 08:34
  • Podeli:
Dinamo AEK_ Marko Lukunić Pixsell-64dbdd192bb6a.webp Foto: Marko Lukunić / Pixsell

Fudbaleri AEK-a pobedili su u Zagrebu ekipu Dinama rezultatom 2:1 (0:1), u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Dinamo je poveo golom Marka Bulata u 39. minutu. Gosti su izjednačili pogotkom Stivena Zubera u 59. minutu, a pobedu šampionu Grčke doneo je Konstantinos Galanopulos u 90. minutu. Revanš meč biće odigran u subotu u Atini.

Prvi meč trećeg kola kvalifikacija za LŠ između AEK-a i Dinama trebalo je da bude odigran osmog avgusta u Atini, ali je otkazan zbog sukoba navijača dva kluba. 

U tim sukobima je ubijen navijač grčkog kluba Mihalis Kacuris, a osam osoba je povređeno.

Grčka policija je potom uhapsila 105 osoba, od kojih više od 90 hrvatskih navijača, zbog nereda u Atini.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()