Mesi gledao poraz sa tribina: Inter ostao bez trofeja

Bačena senka na pobedu Hjustona

28.09.2023. 10:48
  • Podeli:
Lionel Mesi-65153a099f43a.webp Foto: AP Photo/Rebecca Blackwell/Tanjug

Hjuston Dinamo je osvojio Ju Es open kup i kolekciju je dopunio sa drugim trofejem u istoriji kluba. Ovog puta je u finalu savladao Inter Majami sa 2:1. 

Prvi trofej u sezoni ekipi su, golovima, doneli Grifin Dorsi u 24. minutu i Amin Basi iz penala u 33. Jedini pogodak za Inter postigao je Džozef Martino, u drugom minutu zaustavnog vremena. 

Međutim, na ovaj trijumf ekipe iz Hjustona bačena je senka jer se više priča o porazu Intera iz Majamija, koji je nastupao bez Lionela Mesija i Đordija Albe, nego o pobedi i tituli drugog tima. 

Argentinac koji je od početka ove sezone vodio Inter na "svojim plećima" meč je gledao iz, kako američki mediji navode, "luksuzne lože koja nije dostupna drugim igračima Intera" i delovao je vrlo zabrinuto onim što je video na terenu. 

Inter je delovao neodlučno i tek pošto je počeo, u poslednjoj deonici meča, da vrši pritisak uspeo je da zatrese mrežu protivniku. Ali taj jedan gol nije bio dovoljan. 

Ako Mesi ostane na bolovanju duže moraće neko drugi da preuzme odgovornost i postane lider tima. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()