Mesi o odlasku u Inter: Kad ne mogu u Barselonu, odabrao sam MLS ligu

Idem u Majami da živim fudbal na neki drugi način, rekao je Argentinac

08.06.2023. 08:00
  • Podeli:
Lionel Messi foto Reuters-6480e5de99ea8.webp Foto: Reuters

Lionel Mesi odlazi iz Evrope. Argentinac skinuo dres PSŽ i uskoro će obući nov - Intera iz Majamija i narednu sezonu igraće u američkoj MLS ligi

Mesi je povodom svoje budućnosti i odlaska u klub Dejvida Bekama dao izjavu za španski "Sport" i "Mundo Deportivo".

"Doneo sam odluku da idem u Majami. I dalje nije sve završeno 100%, neke sitnice fale, ali odlučili smo da tamo nastavimo naš put", rekao je Mesi i stavio tačku na spekulacije o Barseloni.

Osvrnuo se Argentinac i na priče da će sa Serhiom Busketsom i Đordijem Albom nastaviti karijeru u Saudijskoj Arabiji:

"To je nešto što su pričali, da sa Busijem i Đordijem idem u Arabiju, da smo sve dogovorili. Svako od nas brine o sebi i odlučuje gde će da ide. Ni u jednom trenutku se nismo dogovorili da idemo zajedno bilo gde. Ja sam sam doneo ovu odluku i ne znam šta će njih dvojica da urade. Ništa se nisam dogovarao ni sa kim".

Mesi je, pored Barselone, bio želja još jednog evropskog kluba. Čak otkriva da je dobio i konkretnu ponudu.

"Napuštam Evropu. Istina je da sam imao ponudu od još jednog evropskog tima, ali nisam je ni razmatrao, jer je za mene jedina opcija u Evropi bila Barselona. Pošto ne mogu da se vratim u Barselonu, mislim da je vreme da idem u američku ligu da živim fudbal na drugačiji način i da više uživam svakog dana. Idem da igram sa istom odgovornošću i željom da pobeđujem. Želim i dalje dobro da igram, samo malo smirenije", rekao je Lionel Mesi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()