Mesi odabrao četiri favorita za Zlatnu loptu u budućnosti: Izostavio najvećeg favorita

Argentinac je najprestižniju fudbalsku nagradu za pojedinca osvojio osam puta

31.03.2024. 15:15
  • Podeli:
leo messi reuters-65c3419ca711b.webp Foto: Reuters

Legendarni argentinski fudbaler, po mnogima najbolji svih vremena, Lionel Mesi odabrao je četvoricu igrača za koje smatra da bi u budućnosti mogli da osvoje Zlatnu loptu.

Mesi je najprestižniju fudbalsku nagradu za pojedinca osvojio osam puta, a veruje kako će se četiri igrača u narednim godinama konstantno boriti za priznanje najboljeg na planeti.

Tako je Leo u razgovoru za francuski "L’Ekip" odabrao prilično očekivana imena, ali je izostavio glavnog favorita za osvajanje Zlatne lopte ove sezone, fenomenalnog Džuda Belingama.

"Ko bi mogao da se bori za Zlatnu loptu u narednim godinama? Moglo bi tu biti lepo rivalstvo između igrača kao što su Haland, Mbape i Vinicius. Takođe, želim da spomenem i Lamina Džamala iz Barselone", rekao je 36-godišnjak.

Za razliku od Mesija, kladionice upravo Belingama vide kao glavnog kandidata za nagradu u aktuelnoj sezoni. Sjajnom Englezu se daje čak 25 posto šansi za osvajanje Zlatne lopte, piše "Sport AM". 


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()