Mesi odgovara na Sanabrijino pljuvanje, Paragvajac poriče

Istina je da to nisam video, kaže Argentinac

13.10.2023. 11:16
  • Podeli:
Antonio Sanabrija-65290aca842a1.webp Foto: AP Photo/Luca Bruno/Tanjug

O detalju sa utakmice Argentina - Paragvaj, kada je Antonio Sanabrija pljunuo Lionela Mesija po leđima, priča se po svetu i glavna je tema južnoameričkih kvalifikacija. Posle utakmice svi su pitali napadača Argentine o tom događaju, a ovaj je rekao da to nije video, baš kao ni brazilski sudija Rafael Klaus

"Istina je da to nisam video. U svlačionici su mi rekli da me je jedan pljunuo. Istina je da ni ne znam ko je ovaj tip. Takođe ne želim da pridajem značaj jer će on da priča svuda i to je još gore. Bolje je da sve ostavimo na trenu", rekao je Mesi.

Ovim povodom oglasio se i nekadašnji igrač Barselone, sada Torina, Antonio Sanabrija: 

"Ništa se nije desilo sa Mesijem. Čini se kao da sam pljunuo na njega, ali moje gest nema veze s tim. Gledao sam snimak. Čini mi se da sam ispljunuo, ali ne, ništa se ne vidi. Bilo je daleko. Potpuno poričem sve tvrdnje“, objasnio je Paragvajac za TiC Sports.

Arnaldo Antonio Sanabrija Ajala je rođen u San Lorencu (Paragvaj) 4. marta 1996. godine.

U junu 2009. pridružio se omladinskom timu Barselone i u tom klubu je prvi put sreo Mesija. Barselona ga je u januaru 2014. prodala u Romu za 4,5 miliona evra.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()