Mesi pisao Agueru: Boli kad vidim da moraš da prestaneš da radiš ono što voliš

Živeli smo veoma lepe trenutke. Bilo je i onih koji nisu bili tako lepi, napisao je Argentinac

16.12.2021. 15:02
  • Podeli:
Lionel Mesi na Expo 2020 foto Reuters.jpg Foto: Reuters

Lionel Mesi poslao je emotivnu poruku saigraču iz reprezenatacije i prijatelju Serhiu Agueru. Argentinac je na svom Instagram profilu napisao čitavo pismo propraćeno zajedničkim fotografijama sa saborcem koji je morao, pre vremena, da ode u igračku prenziju. I prisetio se kako su nedavno zajedno doneli svojoj zemlji, posle 28 godina, Kup Amerike. 

"Praktično, celu karijeru smo proveli zajedno. Živeli smo veoma lepe trenutke. Bilo je i onih koji nisu bili tako lepi. Ali nas je svaki od njih vodio ka ujedinjenju i jačem druženju.  Nastavićemo da ih živimo i van terena, druže.

Nedavno smo podigli zajedno pehar Kupa Amerika i bilo je veličanstveno. Istina je da, ovih dana, mnogo boli kada vidim šta ti se sve desilo i da moraš da prestaneš da radiš ono što najviše voliš. Verujem da ćeš u nastavku života biti srećan jer si ti osoba koj aprenosi sreću, a mi koji te volimo bićemo uvek sa tobom. Sada počinje nova etapa tvog života i uveren sam da ćeš je proživeti sa osmehom i sa energijom koju u sve ulažeš.

Sve najbolje ti želim u ovoj novoj fazi!!! Mnogo te volim prijatelju. Nedostajaće mi mnogo da budem sa tobom na terenu sa reprezentacijom".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()