Mesi: Proučavao sam Livakovićevu taktiku i uspeo sam

Shvatili smo Martinez, Rulij i ja da do kraja čeka igrača da mu pokaže šta je naumio, kaže napadač Argentine

15.12.2022. 09:51
  • Podeli:
messi_livakovic - reuters-639ac5499e0e7.webp Foto: Reuters

Argentinci su se dobro pripremili u proučavanju tehnike i taktike kojom se služi Dominik Livaković prilikom branjenja penala.

O čuvaru mreže Hrvatske govorio je i Lionel Mesi, jedan od onih koji je savladao Livakovića sa 11 metara. 

"Sa našim golmanima Martinezom i Rulijem detaljno sam proučio tehniku hrvatskog golmana, posebno kod izvođenja penala. Odmah smo shvatili da uvek do kraja čeka igrača, odnosno da mu oni zaletom, pogledom i položajem tela "pokažu" gde će šutirati. Zato sam shvatio da ne smem da čekam, nego da šutnem loptu što pre. Svima koji protiv Livakovića čekaju teško je da mu daju gol. Zato sam se odlučio na taktiku koju sam primenio i uspeo sam", rekao je Mesi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()