Mesi već osvojio Ameriku: Gol na debiju za pobedu u 94. minutu

Majstor ostaje majstor

22.07.2023. 08:17
  • Podeli:
Lionel Mesi Tanjug Lynne Sladky-64bb7329429a5.webp Foto: Tanjug/Ap/Lynne Sladky

Više od mesec dana brojni fanovi širom sveta željno su iščekivali debi Lionel Mesija u dresu trenutno jednog od najslabijih timova u MLS-u ligi. 

U noći između petka i subote su ga i dočekali, i to na kakav način.

Nije se "dalo" Argentincu da prvi meč na američkom tlu odigra u okviru domaćeg šampionata već je to učinio u Ligaškom kupu, takmičenju u kojem učestvuju klubovi iz Sjedinjenih Američkih Država i Meksika.

Naravno da su oči javnosti bile uprte u fudbalera koji je obeležio celu jednu eru, a on je to opravdao na fenomenalan način.

Inter Majami je u prvom kolu grupne faze igrao protiv Kruz Azula i sve je išlo kao što je planirano u prvom poluvremenu. 

Robert Tejlor je u 44. minutu pogodio za vođstvo, međutim Urijel Antuna je u 65. šokriao publiku na "DRV PNK" stadionu.

U međuvremenu je i Mesi kročio na teren zajedno sa Serhijom Busketsom. Dočekan je uz ovacije, a na magiju smo morali da čekamo sve do četvrtog mintua sudijske nadoknade. A onda prekršaj na ivici kaznenog prostora i gol.

Jednostavnim rečima Argentinac je skinuo "paučinu" i rešio pitanje pobednika uz eurpciju oduševljenja na tribinama.

Naravno, ne treba napomenuti da je stadion bio dupke pun i da je najveće pojačanje u istoriji MLS-a dočekano na najbokji mogući način, piše Telegraf.rs.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()