Mesijeve majstorije i sa 36: Pogledajte šta je Agrentinac sve uspeo na jednoj utakmici

Debitovao Luis Suarez

22.02.2024. 08:34
  • Podeli:
leo messi reuters-65c3419ca711b.webp Foto: Reuters

Lionel Mesi baš uživa u fudbalu. Iskusni Argentinac ne posustaje ni u 36. godini. 

Na otvaranju sezone MLS imao je partiju za pamćenje i spektakularnim potezima vodio je Inter Majami do pobede od 2:0 nad Real Salt lejkom

Ovaj meč je za Mesija bio i privatno poseban. Prvi put se, od 2020. godine, našao na terenu u istom timu sa nekadašnjim saigračem iz Barselone i porodičnim prijateljem Luisom Suarezom koji je debitovao u dresu Intera.

Prvi gol je dao Dijego Gomez, dok je drugi postigao Misi, ali je učestvovao u svakoj dobroj akciji svoje ekipe. 

Mesi je briljirao od početka. Već u 6. minutu izazvao je ovacije kada se dvojice protivničkih igrača, koji su ga dočekali uz aut-liniju, rešio tako što je jednom gurnuo loptu kroz noge.

Zatim je opet odlično sačuvao loptu i namestio prvi gol sezone u MLS.

Sledio je njegov velemajstorski potez koji je odmah postao viralan. Mesi je pred kraj prvog dela u naletu sa desne strane prošao suparnika i krenuo prema sredini. Na ivici kaznenog prostora naišao je na neočekivanu prepreku - rivala koji se povređen previjao na zemlji, Mesiju pred nogama.

Ono što je tada napravio Mesi previše je čak i za njega. Prebacio je potkopanu loptu preko njega i zaobišao ga. Spektakularno rešio prepreke na putu ka golu, pa je sa sledeća dva dva dodira lopte zatresao mrežu Reala. Postao je hit na društvenim mrežama. 



 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()