Mijatović: Vinisijus treba malo da se smiri

Brazilac opet ušao u sukob sa navijačima.

15.09.2024. 15:12
  • Podeli:
Tan2024-02-2312443731_2 predrag peđa mijatović foto marko đoković-65d88c13d045a.webp Foto: Tanjug/Marko Đoković

Fudbaleri Real Madrida opet su pobedili, ali nisu blistali na utakmici protiv Real Sosijedada.

Kraljevski klub je do nova tri boda u novoj sezoni stigao posle golova sa bele tačke. Prvi je u pogodak pretvorio Vinisujus Žunior, a drugi Kilijan Mbape.

Utakmicu je obeležio Brazilac koji je opet ušao u sukob sa navijačima Sosijedada, koji su ga nekoliko puta vređali sa tribina, a ni on im nije ostao dužan.

O ovome je govorio bivši fudbaler Reala Predrag Mijatović koji imao šta da poruči mladom Brazilcu.

“Baca kamenje na krov sopstvene kuće. Zatrpava je. I sve to iako je svestan cele atmosfere oko njega. Trebalo bi da se smiri malo”, otvoreno je rekao Mijatović.

Svestan je legendarni fudbaler Reala da je u ponekim situacijama Vinisijus i sam kriv za sve što mu se dešava.

“Svi smo srećnizbog gola, ali odmah nas je razočarao načinom proslave. Šta će mu sve ovo? Sebi pravi medveđu uslugu. Svakodnevno razgovaram sa mnogim Realovim navijačima i svima smeta njegovo ponašanje”, završava Mijatović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()