Milenković debitovao, Haland zabeležio het-trik: Odigrano još pet mečeva Premijer lige

Najjača liga na svetu, bez premca

24.08.2024. 18:26
  • Podeli:
nikola milenkovic profimedia-0901216300-66ca05d4b5989.webp Foto: Profimedia

Odigrano je još pet mečeva drugog kola engleske Premijer lige, a fudbaleri Mančester sitija, Totenhema, Vest Hema, Fulama i Notingem Foresta došli su do trijumfa.

"Građani" su na domaćem terenu bili bolji od ekipe Ipsviča sa 4:1, i to nakon ekspresnog preokreta.

Poveli su gosti u sedmom minutu preko Šmodiksa, da bi potom bio viđen pravi "blickrig" Mančestera, i to pre svega na krilima Erlinga Halanda, koji je postigao i het-trik.

Pogodio je prvo Norvežanin sa bele tačke u 12. minutu, da bi dva minuta kasnije, i Kevin De Brujne zatresao mrežu, a svega dva minuta bila su potrebna Halandu da ponovo pogodi,  i to na asistenciju Belgijanca.

Uspeo je Haland da dođe i do trećeg pogotka, i to u 88. minutu, kada je pogodio i postavio konačan rezultat, a ujedno i potvrdio da je u fenomenalnoj golgeterskoj formi.

I fudbaleri Totenhema upisali su ubedljivu pobedu, pošto su kod kuće slavili protiv Evertona sa 4:0. Najraspoloženiji na terenu bio je Hjong Min Son sa dva gola, a pogađali su i Bisuma i Romero. Ipak, meč je obeležio neviđen kiks Pikforda, koji je direktno poklonio drugi gol rivalu.

Takođe, ono interesantno za našu javnost, jeste i debi reprezentativca Srbije, Nikole Milenkovića u Premijer ligi.

Piksijev Orao je odigrao svih 90 minuta u pobedi Notingem Foresta nad Sautemptonom sa 1:0, i tako već na debiju ostvario "klin šit", odnosno sačuvanu mrežu svoje ekipe.

Što se ostalih rezultat tiče, to izgleda ovako:

  • Kristal Palas - Vest Hem 0:2
  • Fulam - Lester 2:1
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()