Milenković nakon finala: Mnogo boli ovakav poraz

Nije trebalo da primimo taj gol, kaže fudbaler Fjorentine

08.06.2023. 14:00
  • Podeli:
Nikola Milenković-641b1335d3c4f.webp Foto: Profimedia

Reprezentativac Srbije Nikola Milenković bio je vidno utučen nakon finala Lige konferencije. Njegova Fjorentina je ostala bez trofeja u meču u kom je pokazala više želje i motiva, više napadačkog stava, ali ne i koncentracije, što je engleski rival Vest Hem iskoristio - 1:2.

Primljen gol za trijumf u 90. minutu i šest minuta nadoknade "pocepane" igre ne može da ne boli. I što je otežavajuća okolnost za tim iz Firence ovo mu je repriza finala Kupa Italije u kome su, posle dobre igre, poraženi od Intera.

"Mnogo boli izgubiti na takav način. Igrali smo veoma dobro, ali nismo imali sreće na kraju, primili smo gol u poslednjim trenucima kad je koncentracija najvažnija. Nije trebalo da primimo taj gol", rekao je Milenković za "Skaj sport Italija".

Viola je u finišu ispala pomalo i naivna, ostavivši mnogo prostora rivalu na svojoj polovini.

"Preuzeli smo inicijativu, kontrolisali igru, imali posed, igrali kao tim, ali smo dozvolili da primimo gol u poslednjim trenucima. Nažalost, platili smo previsoku cenu", zaključio je srpski reprezentativac.

Ovaj poraz znači da Fjorentina sad mora da čeka i nada se da će Juventus biti isključen iz UEFA takmičenja ako želi da i naredne sezone nastupa u Ligi konferencije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()