Milojević: Ne odustajemo nikad, naterali smo Partizan da se povuče

Ušli smo u finiš sezone i pritisak je velik - sada je još 18 bodova u igri, zaključio je strateg crveno-belih

20.04.2024. 21:09
  • Podeli:
vladan milojević, 10 jan 2024 - foto Tanjug Strahinja Aćimović-65d0d404d76a4.webp Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Težak meč, kao i svaki protiv večitog rivala. Svi golovi koje primimo su proizvod naših grešaka i loših odluka, što je neshvatljivo na ovom nivou i na utakmici ovog tipa, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević posle pobede protiv Partizana (3:2).

"Na nekim drugim možda i nećete biti kažnjeni, ali na derbiju sigurno hoćete. Ponovo mnogo stopostotnih prilika koje ne realizujemo, ali i to je fudbal. Zahvaljujem se navijačima. Osvojili smo tri boda i nemamo puno vremena, jer nas nova utakmica očekuje već u sredu", istakao je Milojević.

Ne odustajemo mi nikad, naterali smo Partizan da se povuče u niski blok i da se brani, te igra na kontre i koristi brze igrače, dodao je on.

"Moramo da razgovaramo i da vidimo zašto pravimo greške. Sutra nas čeka analiza.

Hvala navijačima na podršci. Ušli smo u finiš sezone i pritisak je velik. Sada je još 18 bodova u igri", zaključio je Milojević.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()