Milojević posle plasmana u polufinale Kupa: Fudbal je bio u drugom planu

Tragedija koja se dogodila je, bez nekog opravdanja, uticala na našu motivisanost, rekao je trener Zvezde

03.05.2023. 20:58
  • Podeli:
Crvena zvezda_FKCZ-6452a7f3f401c.webp Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda se plasirala u polufinale Kupa Srbije posle pobede nad Napretkom 4:2. Utakmica je dobijena na penale, jer je cela igra protekla bez golova 0:0. 

Posle susreta trener crveno-belog tima nije stavljao utakmicu u prvi plan:

"Tragedija koja se dogodila je, bez nekog opravdanja, uticala na našu motivisanost, na energiju. Međutim, i pored toga smo stvorili mnogo prilika", rekao je trener Miloš Milojević.

"To je Kup i odluke u kaznenom prostoru rivala su morale da budu bolje, da budemo kolektivniji, da se proigravamo i imamo mirniju utakmicu. Ovako smo sebe uveli u dramu, ali na našu sreću i zahvaljujući dobrim intervencijama Borjana smo prošli dalje. To je tim, kada ne ide napadačima, odbrana odradi posao. Drago mi je što smo u polufinalu", rekao je Milojević za klupski sajt.

Navijači nisu bili na utakmici, ali je bila prisutna parola: "Neka je večna slava stradalima u školi Ribnikar".

"Teško nam je bez navijača, ali razumem ih. Fudbal je bio u drugom planu. Bilo je veoma teško. Saučešće porodicama poginulih i podrška za one koji se bore, definitivno tužan dan za Srbiju i nadam se da se to nikada više neće ponoviti. Fudbal je bio sporedna stvar, lično sam i ja imao slab fokus i energiju, što ne liči na mene", rekao je Milojević. 
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()