Milojević pred Bode uz Božiju volju: Daćemo sve za plasman u Ligu šampiona

Norvežani su dobili prvi meč rezultatom 2:1, a revanš se igra sutra od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić".

27.08.2024. 15:26
  • Podeli:
milojević-66cdd48fe5ac7.webp Foto: TANJUG/ JADRANKA ILIĆ

Očekuje nas drugo poluvreme, utakmica velikog značaja, posebno jer je ulog plasman u Ligu šampiona U Norveškoj je završeno samo prvih 90 minuta, mislim da smo se od tada oporavili, "podigli", igramo protiv ekipe koja je odlična, u ovoj fazi i nema slabijih protivnika i siguran sam da nas očekuje ništa manje teška utakmica, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević uoči revanša plej-ofa Lige šampiona protiv Bodea.

Norvežani su dobili prvi meč rezultatom 2:1, a revanš se igra sutra od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić".

"Na nama je da budemo spremni. Imamo problema kod pojedinih igrača, ali ne tako velikih. Videćemo za sastav. Moramo da se borimo i damo sve od sebe. Igramo kod kuće, biće pun stadion. Probaćemo da odradimo što nam je taktička zamisao. Uradićemo sve da uđemo u grupnu fazu", istakao je Milojević na konferenciji za medije.

Prema njegovim rečima sve misli su usredsređene na Bode i Ligu šampiona i nije hteo da komentariše stavove da je "možda bolje da se igra u Ligi Evrope".

"Mi razmišljamo samo o utakmici. Veliki je ulog igrati Ligu šampiona. Želimo da damo sve od sebe. Neko će reći da je ovo najbitnija utakmica za Zvezdu. Mi smo skloni da pričamo kako je sve bitka za život i smrt. Tražim od igrača samo da budu koncentrisani, da uživaju uz naše navijače. Neka bude po Božijoj volji", naglasio je Milojević.


    

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()