Milojević pred derbi: Ranjeni lav je uvek najopasniji

Voleo bih da uvek bude 20.000 naših i 20.000 njihovih navijača, kaže trener Zvezde jer će se meč igrati pred praznim tribinama

25.04.2023. 14:21
  • Podeli:
Miloš Milojević FK Crvena zvezda-1668010246966.webp Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda ide u goste Partizanu, na 170. večiti derbi, sa oprezom i željna pobede, iako je već osvojila šestu uzastopnu titulu Superlige Srbije pre završenog prvenstva. U sredu, od 18.30, crveno-beli u Humskoj igraju 2. kolo plej-ofa kao da je odlučujuća utakmica i zato trener Miloš Milojević poziva na oprez.

"Ranjeni lav je najopasniji, ali naš stav se zna. Imamo kvalitet i samopouzdanje da pobedimo", rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević pred 170. večiti derbi.

Zbog kazne koju je dobio Partizan tek drugi put u istoriji derbi će se igrati bez publike.

"Derbi bez publike nije derbi. Fudbal se igra zbog navijača. Šta je tu je, nisam neko ko se meša, ali ja to ne volim i to je moj stav. Voleo bih da bude 20.000 naših i 20.000 njihovih, verujem da bi naši navijači bili glasniji. Mislim da više ovo šteti nama", rekao je Milojević.

On je rekao da se ništa neće promeniti u odnosu prema utakmici, uprkos tome što ulog nije veliki.

"Potrebna je vrela krv i hladna glava. Pokazali smo da možemo da igramo dobar fudbal i u poslednjem derbiju, možda 40, 45 minuta. Moramo da budemo pravični i kritični, svaka čast i veliki podvig je šesta titula u nizu, ali moj posao i svih u klubu je da tražimo više. Ne možemo da budemo nerealni, ali želimo više od ovoga", poručio je Milojević.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()