Milojević svestan situacije: "Liga šampiona je kao Formula 1"

Debakl crveno-belih u Monaku

22.10.2024. 22:00
  • Podeli:
vladan milojevic AP PhotoLaurent Cipriani-67180136b52d7.webp Foto: AP PhotoLaurent Cipriani Tanjug

"Mi jednostavno ne možemo da igramo na ovom nivou, ne možemo da odgovorimo na ovu brzinu i snagu. Želeli smo da budemo tu, ali ovo je realnost", rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević posle poraza od Monaka u Ligi šampiona (5:1).

 "Zaslužena pobeda Monaka. Znali smo da su favoriti, ono što smo u pripremi znali, videli smo ovde. Jedna fantastična ekipa. Mi ne možemo na ovo da odgovorimo. Jedino je Ndiaje večeras igrao na tom nivou", istakao je Milojević na konferenciji za medije.

Liga šampiona je kao Formula 1, znamo to, jednostavno moramo da idemo dalje", naglasio je Mllojević.

 "Nemam ništa sa zamerim igračima, posebno hvala navijačima. Nažalost, poremetila nas je povreda Duartea, pa primljeni gol u nadoknadi. Mene sad najviše brinu povrede. Brunu je otišla zadnja loža, a mislim da ćemo imati i ozbiljnu povredu Olanjinke. U pitanju je tetiva. Nisam optimista" poručio je Milojević.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()