Milojević: Svi talenti su dobili šansu i pokazali svoj odnos prema Zvezdi

Ne volim da kažnjavam trčanjem, dobro se radilo, imali smo proveru da vidimo gde smo i šta smo, kaže trener Zvezde

15.01.2023. 19:33
  • Podeli:
Miloš Milojević-63c44661bdefa.webp Foto: FK Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević je zadovoljan onim što su njegovi izabranici pokazali na prvoj kontrolnoj utakmici protiv Lehije (3:1) tokom, napornih, priprema u Turskoj. Ima još vremena do početka drugog dela sezone Superlige Srbije, ali crveno-beli taktiku žele da usavršavaju od početka.

"Zadovoljan sam prvim poluvremenom, pogotovo kontrolom igre, raspored, brojem šansi, intenzitetom presinga i sve sem rezultata je bilo dobro. Takođe i sjajan odnos igrača, pa mi je zbog njih krivo što nismo postigli još koji gol. U drugom poluvremenu je trebalo malo vremena da nađemo ritam, ali smo izgledali sve bolje. Raduju me stvari koje smo uvežbavali poput presinga i završne trećine gde dolazimo raznovrsno i kad prođemo određeni broj treninga, biće to sve bolje", počeo je Milojević.
 
Čak su 24 fudbalera dobila priliku da igraju, a fokus je bio na mladima.
 
"Mladi imaju dobar odnos, shvatili su da nije kliše da želim da im ukažem priliku. Svi mladi su dobili šansu, sem Mijatovića koji je bolestan i Jovana Mituljikića koji je otišao na pozajmicu, ali svi na koje sam mogao da računam od talenata su zaigrali i nadam se da će im ovo biti podstrek za rad kako bi se izborili za minutažu".
 
U ponedeljak prvotimce Zvezde čeka slobodan dan u Turskoj.

"To je već isplanirano. Ne volim da kažnjavam trčanjem, dobro se radilo, imali smo proveru da vidimo gde smo i šta smo. Igrače čeka slobodan dan, nadam se da će odmoriti, pa od utorka krećemo u drugi mikrociklus", zaključio je Milojević.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()