Milojević: Zasluženo smo pobedili Partizan - veliko bravo za navijače

Crvena zvezda je večeras na stadionu u Humskoj pobedila Partizan rezultatom 4:0 u 174. večitom derbiju.

23.09.2024. 21:39
  • Podeli:
milojević vladan-66f1c2b732832.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je večeras da su "crveno-beli" ispoštovali plan i odigrali dobru utakmicu protiv Partizana.

Crvena zvezda je večeras na stadionu u Humskoj pobedila Partizan rezultatom 4:0 u 174. večitom derbiju.

"Čestitao bih mojim igračima, odigrali su jednu veoma dobru utakmicu, kao i igračima Partizana na fer i korektnoj igri. Mislim da je bio dobar derbi. Kontrolisali smo meč i zasluženo pobedili", izjavio je Milojević posle meča.

On je pohvalio Šerifa Endiajea, kao i mlade igrače "crveno-belih".

"Čestitam Šerifu na het-triku. Maksimović je talentovano dete, kao i Prucev. Imamo dosta perspektivnih igrača, sigurno će dobijati šanse. Na njima je da rade, budu vredni i slušaju, kao i da uz pomoć naših starijih igrača postanu ono što svi mi u Zvezdi zapravo očekujemo od njih", dodao je Milojević.

Trener Zvezde se potom zahvalio navijačima na sjajnoj podršci.

"Veliko bravo za navijače. Uvek najbolju partiju pružaju naši navijači", zaključio je Milojević.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()