Milojevićev jubilej na klupi Zvezde: Protiv TSC-a će mu biti uručena posebna nagrada

U derbiju je Zvezdu vodio 200. put

01.05.2024. 21:15
  • Podeli:
Vladan Milojević-65857cc913014.webp Foto: Sava Radovanović/Tanjug

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević uoči sutrašnje utakmice protiv TSC-a dobiće priznanje za jubilej 200 utakmica na klupi crveno-belih, saopšteno je iz kluba.

Milojević je 200. put vodio Zvezdu u 173. večitom derbiju kada je pobedom (3:2) praktično obezbeđena sedma uzastopna titula.

Navodi se da zbog fokusa ekipe njemu tada nije bila uručena nagrada i pozvali su navijače da sutra dođu na stadion i da pozdrave svog šefa struke.

Utakmica između Zvezde i TSC-a igra se sutra od 19 sati na stadionu "Rajko Mitić".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()