Miloš Jović novi igrač Rige

Iskusni igrač, vrlo drag treneru crno-belih Gordanu Petriću odlučio je da napusti beogradski tim

09.02.2023. 11:42
  • Podeli:
Miloš Jović-63e4cdd152986.webp Foto: FC Riga

Odradio je zimske pripreme sa Partizanom, ali je po povratku u Beograd brzo našao novi klub. Miloš Jović (30) je novi igrač Rige, vest je koju je zvanično saopštio letonski klub. 

Iskusni igrač, vrlo drag treneru crno-belih Gordanu Petriću odlučio je da napusti beogradski tim da karijeru nastavi u inostranstvu. Već je predstavljen i zadužio je dres Rige. 

Jojić je u dva mandata bio u Partizanu. U inostranstvo je, iz Humske 1, otišao prvi put 2014. godine i preselio se u Nemačku, gde je nastupao za Borusiju iz Dortmunda i Keln.

Potom je igrao za Istanbul Bašakšehir i austrijski Volfsberger, pre nego što je 2020. godine ponovo obukao crno-beli dres.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je pet utakmica i postigao jedan gol.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()