Milošević pred baraž tajnovit: Selektor BiH pohvalio Huseibašića

Znamo šta moramo, kaže selektor fudbalera BiH koji dočekuju rivala u polufinalu baraža za EURO

20.03.2024. 13:13
  • Podeli:
savo milosevic ns bih 22-6516bf8181b07.webp Foto: NS BiH

Ljubitelji fudbala u Bosni i Hercegovini su na nogama jer nestrpljivo dočekuju novu priliku za plasman na Evropsko prvenstvo 2024. Tim selektora Save Miloševića u prvom meču baraža dočekuje selekciju Ukrajine, u Zenici (četvrtak, 20:45), i srpski trener zna da je pred njegovom ekipom težak zadatak, ali i da su izazovi tu da bi se savladavali. 

"Svi momci tako razmišljaju. Biće jako težak zadatak, svesni smo šta moramo da uradimo da bismo došli u situaciju da pobedimo, a znamo da možemo da pobedimo", rekao je Milošević.

Nije selektor želeo mnogo da govorio o sastavu i taktici uoči utakmica polufinala baraža. Samo je naglasio da je debitant, vezni igrač Kelna Denis Huseibašić, pokazao na treninzima da na njega može ozbiljno da se računa, ali nije otkrio da li će ga i koliko koristiti.

Bio je Milošević štur na rečima i kada je napad u pitanju. Novinare je zanimalo da li će uz Džeka zaigrati Ermedin Demirović, koji igra u fantastičnoj formi za Augsburg (14 golova i osam asistencija).

"Trudićemo se da maksimalno iskoristimo naša dva napadača. Više ne bih o tome govorio", rekao je kratko Milošević.

Potvrdio je selektor BiH da se vežbaju i penali, s obzirom na to da je i takva opcija u igri u polufinalu ukoliko rezultat bude nerešen. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()