Milson vodi Zvezdu u LŠ: Jedva čekam revanš protiv Bodea, nosiće nas puna Marakana

Zvezda u sredu od 21 sat dočekuje norveški tim, koji je u prvom meču stekao prednost 2:1

25.08.2024. 23:00
  • Podeli:
felisio milson-66caf3d4a9a4c.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Jedva čekam revanš, siguran sam da posedujemo kvalitet i da ćemo to pokazati, rekao je fudbaler Crvene zvezde Felisio Milson uoči revanša protiv Bode Glimta u plej-ofu za Ligu šampiona.

Zvezda u sredu od 21 sat dočekuje norveški tim, koji je u prvom meču stekao prednost 2:1.

"Maksimalno smo motivisani, ali isto tako i respektujemo protivnika. Pokazali su koliko su kvalitetan tim i da nije ni malo lako igrati protiv njih. Verujem da će utakmica u Beogradu biti dosta drugačija, moramo da otvorimo meč maksimalno koncentrisani i spremni za lavovsku borbu", istakao  je Milson za klupski sajt.

Daćemo sve od sebe. Tribine stadiona će biti ispunjene, svakodnevno pričamo o tome, dodao je on.

"Navijači će biti naša najveća snaga, nosiće nas puna Marakana. Čuo sam da će pored neverovatne atmosfere i punih tribina svi navijači doći u dresovima, jedva čekam da vidim taj prizor, ubeđen sam da će izgledati fantastično. Biće to i moje vatreno krštenje na punoj Marakani, uzbuđen sam i ne mogu da dočekam da istrčim na teren. Učinićemo sve da obradujemo našu najverniju podršku", zaključio je Milson.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()