Mitić pred Partizan: Očekujem da se napredak vidi

Greške ispravljamo u hodu, kaže trener Voždovca

02.04.2024. 15:08
  • Podeli:
Nikola Mitić-65c5ef996fe09.webp Foto: FK Voždovac

U Beogradu se sastaju Voždovac i Partizan, u 28. kolu Superlige Srbije. Treneri oba tima dobro poznaju protivnika. I dok Duljaj stiće na "Krov" sa oslabljenim timom, ali punim motiva, Nikola Mitić ulogu favorita predaje protivniku, a nada se pobedi.

"Za svaku utakmicu se spremamo isto, uz minimalne adaptacije na protivnika, i sa željom da pobedimo, tako će biti i protiv Partizana", rekao je trener fudbalera Voždovca Nikola Mitić.

Voždovac u sredu od 16.55 u utakmici 28. kola Superlige dočekuje crno-bele.

"Kvalitet i iskustvo su svakako na strani Partizana, uloga favorita im pripada i to se ne dovodi u pitanje. Izrazito su takmičarska ekipa koja odlično igra na rezultat, disciplinovani su, istrajni i znaju da postignu gol u ključnim trenucima, te nam neće biti lako. Veoma sam zadovoljan kako smo izgledali protiv TSC, ali nažalost nismo uspeli da organizovane akcije završimo golovima i valorizujemo dobru igru".

Svestan je Mitić da vremena za ispravljanje nema mnogo, pa je spreman da sve sređuje u hodu.

"Radićemo na tome i nadam se da će se napredak videti već protiv Partizana. Način na koji primamo golove je gotovo identičan iz utakmice u utakmicu, moramo da učimo iz tih situacija i da ih ispravljamo u hodu, jer vremena nema. Momci dobro treniraju, radili smo na svim segmentima u proteklim danima i verujem da će biti maksimlano motivisani protiv favorizovanog protivnika kakav je Partizan".


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()