Mitrović ne prekida tradiciju: Ritual obavljen i u Leskovcu

Ovo mi je jedan od najlepših momenata u reprezentaciji, rekao je napadač Srbije

20.11.2023. 11:16
  • Podeli:
Aleksandar Mitrović-655b31e6c88cb.webp Foto: Darko Vojnović / Tanjug

Aleksandar Mitrović je jedan od najsrećnijih i najveselijih u fudbalskom timu Srbije kad god se ostvari neki zajednički cilj. Napadač Orlova je i ovog puta, kada se izborio plasman na Evropsko prvenstvo odradio svoj "ritual" u svlačionici - pojeo je naručenu picu i slikao se za uspomenu.

Ovaj Mitrovićev običaj počeo je kada se Srbija plasirala na Svetsko prvenstvo u Kataru. 

Tada igrač Fulama, danas Al Itihada, postao je viralan kako srećan i nasmejan sa uživanjem jede picu iz kutije. Ovog puta Mitrović je uslikan u Leskovcu, a fotografija je objavljena uz natpis: Tradicija ispoštovana.

"Najbitnije da smo ostvarili povoljan rezultat za nas, jedan od najlepših momenata u reprezentaciji, mislim da je ova generacija pokazala od čega je satkana, i da smo i pored mnogo osporavanja, pokazali da mi uvek ostvarimo cilj. Treće veliko takmičenje u nizu na koje idemo, bili smo prvi u Ligi nacija, mislim da je ova generacija mnogo pokazala", rekao je Mitrović za RTS.

Priznao je napadač Srbije da je svima u timu laknulo.

"Jako veliko olakšanje. Unapred dobijene utakmice su uvek najteže, jer protivnik nema šta da izgubi. Sećam se i utakmice protiv Gruzije, bilo je 1:0, tenzija i frka. Uspeli smo i tada i sada. Idemo na treće veliko takmičenje", zaključio je Mitrović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()