Mitrović nije mogao ni da razmisli o ponudi Al Hilala: Fulam neće ni da čuje

Saudijci su istog dana pokazali interesovanje za Sergeja Milinkovića Savića

13.07.2023. 10:25
  • Podeli:
Aleksandar Mitrović-63b5258cadd56.webp Foto: Profimedia

Aleksandar Mitrović nije ostao imun na ponudu Al Hilala i prihvatio je da razmisli o uslovima. Međutim, planove Saudijaca i reprezentativca Srbije pokvario je Fulam - klubu ne pada na pamet da se odrekne svog napadača, tvrdi britanski "Skaj sport".

Do isteka Mitrovićevog ugovora ostalo je još tri godine i selidba, bilo gde, pa i u Rijad je neizvodljiva jer Fulam čak nema ni cenu otkupa. Lako je odbio ponudu od 30.000.000 evra na ime obeštećenja koje mu je ponuđeno za iskusnog golgetera.

Al Hilal je istog dana pokazao svoja interesovanja za Sergeja Milinkovića Savića i Aleksandra Mitrovića. I dok je igrač Lacija sve dogovorio i potpisao, njegov reprezentativni saigrač nije mogao ni da razmisli kako treba. 

Klub iz Saudijske Arabije odbio je i Belgijanac Romelu Lukaku , igrač Čelsija koji je igrao na pozajmici u Interu i voleo bi da ostane u Milanu. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()