Mitrović se priključio treninzima Fulama: Ništa od odlaska u Al Hilal

Ništa ne "govori" o tome da je srpski napadač nezadovoljan

30.07.2023. 11:21
  • Podeli:
Aleksandar Mitrovic-64c62b4d85548.webp Foto: Profimedia

Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović priključio se, u dobrom raspoloženju, treninzima Fulama, što je dovoljan odgovor na pitanje gde će igrati naredne sezone. 

Od odlaska u Saudijsku Arabiju, tačnije Al Hilal koji je bio vrlo zainteresovan za napadača engleskog tima, ovog leta nema ništa. 

Menadžer Fulama Marko Silva potvrdio je za britanske medije da "Mitrović trenira sa saigračima i da će pokušati što pre da ga spreme za start sezone".

Srpski golgeter je imao privlačnu ponudu Al Hilala, i prema pisanju medija, želeo je da se pridruži Sergeju Milinkoviću-Saviću u novoj klubskoj avanturi, ali na kraju je londonski klub tražio previsoko obeštećenje.

Kako Mitrović izgleda na slikama sa saigračima ništa ne govori o tome da je nezadovoljan što je ostao u klubu iz Londona. 

Sa Ostrva stiže vest da se Al Hilal preorjentisai na napadača Napaolija Viktora Osimena.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()