Mitrović se vratio na teren i dao gol

Napadač Fulama u golgeterskoj formi uprkos pauzi zbog povrede skočnog zgloba

15.10.2022. 19:53
  • Podeli:
Aleksandar Mitrovic-1665856385683.webp Foto: Profimedia

Srpski fudbalski reprezentativac Aleksandar Mitrović vratio se na teren posle povrede i postigao gol u remiju Fulama protiv Bornmuta - 2:2 (1:2) u 11. kolu Premijer lige.

Mitrović je bio precizan iz jedanaesterca u 52. minutu i postavio konačnih 2:2 svojim sedmim golom u Premijer ligi ove sezone.

Prethodno je Dominik Solanke doveo Bornmut u vođstvo već u drugom minutu, izjednačio je Isa Diop u 22. minutu, a novo vođstvo gostima doneo je Džeferson Lerma u 29. minutu.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()