Mitrović sve bliži Al Hilalu: Srbin otputovao u Saudijsku Arabiju na završne pregovore

Menadžer Fulama otkrio da na njega ne računa za meč protiv Brentforda

19.08.2023. 09:28
  • Podeli:
Aleksandar Mitrović_Profimedia-645fb2f8c9c3a.webp Foto: Profimedia

Menadžer Fulama Marko Silva otkrio je da za meč protiv Brentforda u drugom kolu Premijer lige neće moći da računa na njihovog najboljeg igrača Aleksandra Mitrovića.

Prema pisanju Sportskog žurnala, srpski reprezentativac je već otputovao u Sadijsku Arabiju na završne pregovore oko prelaska u AL Hilal.

Prema nekim informacijama, Fulam će dobiti obeštećenje od 60.000.000 evra, dok bi Mitrović za tri godine zaradio 75.000.000 evra.

Poznato je stav napadača kluba iz Londona, da on po svaku cenu želi da napusti ovau ekipu i da karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji.

Treba istaći da je u poslednje vreme bilo mnogo varnica između Fulama i našeg napadača, čak je bivši igrač Partizana bojkotovao treninge, ali je na startu Premijer lige zaigrao protiv Evertona i na teren je ušao u drugom poluvremenu.

Mitrović bi se tako pridružio saigraču iz reprezentacije Sergeju - Milinkoviću Saviću, kao i prvoj zvezdi kluba Nejmaru.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()