Mlada fudbalska reprezentacija Srbije poražena od Ukrajine: Ništa od Evropskog prvenstva

U narednom kolu, 10. septembra, Srbija gostuje Azerbejdžanu.

06.09.2024. 20:51
  • Podeli:
Mlada fudbalska reprezentacija Srbije-66db4aeb435cc.webp Foto: FSS

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Ukrajine rezultatom 1:2 u meču osmog kola grupe F kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2025. godine i tako je izgubila i teoretske šanse da se domogne plasmana na EURO. 

Srbija je u Rigi povela u 7. minutu, Samed Baždar je bio strelac posle kornera Jovana Šljivića. Ukrajina je izjednačila u 34. minutu. Kapiten Arsenij Batahov je bio asistent, a strelac Nazar Vološin.     

Preokret i pobedu Ukrajini doneo je Jegor Jarmolijuk golom sa penala u 58. minutu. Poraz izabranika Ljubinka Drulovića je mogao da bude i ubedljiviji, ali je u 88. minutu rezervista Oleg Fedor pogodio prečku.

Srbija je treća na tabeli grupe F sa 10 bodova iz osam utakmica i više ni teoretski ne može da stigne Ukrajinu (21 bod iz sedam utakmica) i Englesku (18 bodova iz sedam utakmica). 

U narednom kolu, 10. septembra, Srbija gostuje Azerbejdžanu. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()